Salarisadministratie in Aalsmeer

Wilt u als ondernemer meer grip houden op uw loonkosten en uw administratieve lasten verminderen? Besteed uw salarisadministratie dan uit aan 0900 Accountant; uw accountant in Aalsmeer. Sommige ondernemers kiezen ervoor de salarisadministratie zelf te doen. Hier komt echter heel wat bij kijken, meer dan waar u misschien in eerste instantie bij stilstaat! Zo moeten er bijvoorbeeld loonstroken en een jaaropgave worden gemaakt voor de zorgverlener en de eigen administratie, en moeten er reiskosten en andere vergoedingen worden berekend die zijn afgesproken met de zorgverlener. Ook moet er maandelijks een bedrag worden afgedragen aan de Belastingdienst; opgebouwd uit loonheffing, premies voor werknemersverzekeringen en een bijdrage voor de Zorgverzekeringswet.

U kunt er als ondernemer gemakkelijk voor kiezen om uw salarisadministratie uit te besteden aan een specialist. In Aalsmeer en in de omgeving van Aalsmeer kunt u hiervoor bij uw accountant terecht.

Uitgebreide salarisadministratie

In Aalsmeer zorgen onze specialisten voor het verlonen van de salarisstroken van alle CAO’s. Tevens dienen wij aangiften in bij de Belastingdienst en beantwoorden we al uw vragen over CAO-afspraken, ontslagzaken, ziekteverzuim en werknemersverzekeringen. We geven u online inzage in onder andere salarisstroken, aangiften en toeslagen. Met ons online systeem kan zelfs een compleet HRM-dossier worden bijgehouden. Voor salarisadministratie in Aalsmeer bent u bij ons aan het juiste adres.